Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

...::Sr 180 ShMiNkEr eDiTiOn::...

<< < (13/30) > >>

fatal1ty:
Jel ti nece taj kiler malo biti premali ?

Aternus:

--- Citat: igor.sb - 11 Prosinac, 2009, 02:49:26 ---i koliko ide, peres vxra? imas li kartonske lamele na usisu

--- Kraj citata ---

:jumping: :lolboljesuti:... :umroodsmijeha:

Sry ali nisam mogo odoliti,..
Nego ljepo ce pasati te cuke gore.

doc-sr150:

--- Citat: fatal1ty - 11 Prosinac, 2009, 12:34:34 ---Jel ti nece taj kiler malo biti premali ?

--- Kraj citata ---
mislim da neče pošto ide električna pumpa vode pa mislim da bi to sve moglo ljepo funkcionirat i da nebi smijelo bit pregrijavanja...ako bude temp. previsoka kemijat čemo sa večim kilerom.... :icon_thumright:

Minda Visoka:
deklo ti je moglo puno  bolje..ali dobro e..projket ti je za 5..i kad bi to moglo bit u pogponu...eo sta san ja polira prijatelju od fxr-a uzivo je jos bolje jer nije dobra klamera na mobu..i jos deklo od moga automatika...

doc-sr150:

--- Citat: Minda Visoka - 11 Prosinac, 2009, 13:11:01 ---deklo ti je moglo puno  bolje..ali dobro e..projket ti je za 5..i kad bi to moglo bit u pogponu...eo sta san ja polira prijatelju od fxr-a uzivo je jos bolje jer nije dobra klamera na mobu..i jos deklo od moga automatika...

--- Kraj citata ---
uvjek može puno bolje... :icon_thumright: hvala... :icon_thumright: kako stojim sa lovom project če bit gotov nikad hahaha,šalim se mislim sve dovršit tamo 3,4mj.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju