Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox 50 <-> aerox 100
robert:
pa rox mi od davno najljepši po izgledu :laughing11:
a sad dosta spama! a to vrijedi i za našeg člana rakiju :angry7:
marko_AeRoX:
--- Citat: Pupo - 08 Prosinac, 2009, 19:08:39 ---Lol, pa šta će mu atest, velika tabla (koju stotka ima) i kamilica, nitko te neprovjerava, vaziš koliko hoćeš di hoćeš! Svi koji imalo stoje financijski bolje prelaze na veliku tablicu jer jednostavno, ovo ograničenje od 50km/h je postala prevelika bol u guzicu!
--- Kraj citata ---
malo je sranje s vozackom... meni ovak pase kad imam B polozeno, pa mi vrijedi za moped, a kod nas se ne provjerava tolko jos brzina, zasad...
giannelli:
--- Citat: Pupo - 08 Prosinac, 2009, 19:08:39 ---Lol, pa šta će mu atest, velika tabla (koju stotka ima) i kamilica, nitko te neprovjerava, vaziš koliko hoćeš di hoćeš! Svi koji imalo stoje financijski bolje prelaze na veliku tablicu jer jednostavno, ovo ograničenje od 50km/h je postala prevelika bol u guzicu!
--- Kraj citata ---
pa ako hoce uvest u knjizicu sve sto je na skuteru, da hoce uvest u knjizicu 70ccm mora atest napravit.
nisam ja rekao da ce mu gledat samo sam mu odgovorio, i ja mislim iduce godine veliku tablu stavit jer je jednostavnije nego blokade, a tih 200-300kn vise i ne znace bas toliko puno godisnje.
Pupo:
Realno, tko bi pravio atest ako bi na stotku stavio naturpijanu sedamdesetku? A nebi te nitko ni provjeravao, jer zvog čega? Nit prelaziš kubikažu ni ništa! Porez uredno plaćaš i sve!
Polaganje A kategorije je jeftinije i to dosta neg da sam jednom platiš kaznu i vanredni tehnički za preko 50km/h
marko_AeRoX:
--- Citat: Pupo - 08 Prosinac, 2009, 19:23:15 ---Realno, tko bi pravio atest ako bi na stotku stavio naturpijanu sedamdesetku? A nebi te nitko ni provjeravao, jer zvog čega? Nit prelaziš kubikažu ni ništa! Porez uredno plaćaš i sve!
Polaganje A kategorije je jeftinije i to dosta neg da sam jednom platiš kaznu i vanredni tehnički za preko 50km/h
--- Kraj citata ---
nema kazne kolko ja znam, samo vanredni tehnicki... a opet, 1500 kuna je malkice vise od vanrednog teh. al u pravu si... svejedno, nemam te novce za polaganje trenutno :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju