Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox 50 <-> aerox 100
Pupo:
--- Citat: marko_AeRoX - 08 Prosinac, 2009, 19:25:44 ---nema kazne kolko ja znam, samo vanredni tehnicki... a opet, 1500 kuna je malkice vise od vanrednog teh. al u pravu si... svejedno, nemam te novce za polaganje trenutno :P
--- Kraj citata ---
Nije toliko samo vanredni tehnički, već ako te na tom vanrednom tehničkom uhvate da si van gradnica dopuštenog, tj. da ti skuter može preko 55km/h a pogotovo ako dođe do toga, pa se ustanovi da imaš 70 kubika, možeš prodat skuter...
marko_AeRoX:
--- Citat: Pupo - 08 Prosinac, 2009, 19:27:55 ---Nije toliko samo vanredni tehnički, već ako te na tom vanrednom tehničkom uhvate da si van gradnica dopuštenog, tj. da ti skuter može preko 55km/h a pogotovo ako dođe do toga, pa se ustanovi da imaš 70 kubika, možeš prodat skuter...
--- Kraj citata ---
pa imam 50 al svejedno mi brzina prelazi 50... :/ mislim da je to sasvim glupo da je uopce postavljeno to ogranicenje kad svi skuteri prelaze 50 bez blokada...
R@kija:
--- Citat: robert - 08 Prosinac, 2009, 19:04:50 ---zašto ne? jeftinije neg nabrijavat 50ku.
--- Kraj citata ---
istina..da te luka ne preduhitri??
robert:
--- Citat: rakitje00 - 08 Prosinac, 2009, 19:39:59 ---istina..da te luka ne preduhitri??
--- Kraj citata ---
ta ti je dobra :laughing1: :laughing1: :laughing1:
pitaš se zašto? nećemo u detalje i dublji offtopic
shegy:
ja sam imao malo drukciju viziju...
mislio sam na nekog minarelija 50 ubaciti od 100tke masinu ... i kako sam sad nabavio sra minareli razmisljam da skinem sve instalacije lc i masinu i samo uguram 100ccm masinu i opleti..... prodam kompl kiler crijeve i masinu i mislim da bi taman imao za drugu masinu...
ima jedna masina za 200 ojira na prodaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju