Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner-prvo paljenje

<< < (4/5) > >>

3alfa3:

--- Citat: dhorvat - 07 Prosinac, 2009, 16:21:24 --- :toothy12:

Pa sigurno da ne ako je pure jet kad nema kurblu

--- Kraj citata ---

Da se i kurbla sredit na purejetu

@ matas damir:

Koliko Volti mjeris kad je pri 4000-5000 okr? Ako je vise od 14, onda je akumulator u banani i trebas novi, ali ako je manje, trebas novi regler, a mozda i akumulator

DeLUX:
moj savjet hiti to KORITO od pure jeta u smeće i kupi si runner-a na frgu i netreba ti akumulator  :laughing3: :laughing3:

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Prosinac, 2009, 18:44:12 ---
Da se i kurbla sredit na purejetu

@ matas damir:

Koliko Voliti mjeris kad je pri 4000-5000 okr? Ako je vise od 14, onda je akumulator u banani i trebas novi, ali ako je manje, trebas novi regler, a mozda i akumulator

--- Kraj citata ---

E da, mogao bi i voltažu izmjeriti prije paljenja, tijekom paljenja i ovako kak ti alfa kaže. Pa po tome možemo i znati nešto  :headbang:

Genesis051:
A jes' li  ikad provjerio količinu tekućine u bateriji... ja sam se vozio Pure jetom 4 godine, i prodao ga sa origigi baterijom, ali sam praktički svaku jesen "otkrio  toplu vodu" i vidio, da ostaju ćelije suhe na vrhu...
Istina... ja sam njime imao i poneke (jednodnevne) relacije "van grada"  :) Pag, 150 Km (+ toliko nazad kući), Zagreb, (starom cestom naravno - ne smije na autoput) cca 185 Km, Karlobag 120 Km, Rovinj 100 Km...
sigurno su to relacije (bez stajanja , osim za gorivo nekad)  koje su davale dooobru injekciju struje bateriji...

Genesis051:

--- Citat: DeLUX - 07 Prosinac, 2009, 18:45:28 ---moj savjet hiti to KORITO od pure jeta u smeće i kupi si runner-a na frgu i netreba ti akumulator  :laughing3: :laughing3:

--- Kraj citata ---

tc, tc, tc...  ;D ;D ;D to "korito" je, istina, osjetljivo na prljavo gorivo... čak su ga (zajedno za Piaggiom NrG, sa istom mašinom) povukli sa našeg tržišta negdje 2004. ali...
ali ima potrošnju divota... još u kombinaciji sa tankom goriva na starom Runneru (12 lit)... zaboraviš kad si bio na pumpi...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju