Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner-prvo paljenje

<< < (3/5) > >>

kristijanSR70:
negdje 4,5 Ah

SlowRider:
S obzirom sa akumulator sadrzi broj 9 u toj oznaci, onda bi trebao imati 9 Ah. Kolika je otprilike dimenzija tog akumulatora? Trebao bi biti veci od klasicnog akumulatora u 50ccm skuterima.

matas damir:
Ma nije nešto veći bar naoko ??? Kako ne bi trebao biti jači akumulator kad je motor jači, a moj je još Pure Jet-znači struje ko u trafostanici???

130x135x73  (mm)

DeLUX:
akumulator nema veze s tim kaj imaš kit, ja sam ga na runneru imo samo radi pumpe vode, a ni na yamahi ga nemam nego palim na kurblu...

dhorvat:
Kod kita bi bilo poželjno staviti par ampera jači akumulator naravno ako to instalacija dozvoljava  :icon_thumright:

Recimo sa 4 ampera akumulatorom na kitu kod mene je sve OK, ali kad se na hladno treba paliti onda je već mali problem. Makar upali on kad tad... Problem je u tome što je trenutno novi akumulator, ali da nije onda sigurno nebi mogao zavrtit mašinu  :dontknow:

PureJetovi i DiTechovi moraju imat jači akumulator jer moraju prvo nafilat ajnšpric pumpu i tek onda zavrtit mašinu. Znači troše više energije i traže veći kapacitet da bi se izbjeglo prebrzo pražnjenje kod kratki vožnjica i čestih ponovnih paljenje mašine.  :icon_thumright:

E sad, kad je tu posrijedi još i kit, trebalo bi odmah i jači akumulator, a jači akumulatori su u pravilu i većih dimenzija pa je potrebno vidjeti koliko još ima prostora i da li se može staviti uopće takav veći i jači akumulator  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju