Tehnički kutak > Tuning skutera
Izgubi okretaje (snagu)... Lastane, pomozi...!
igor.sb:
ha ne znam
al evo sad sam se sjetio kako je tocno bilo kod mene
hladan sve super
cim se malo ugrije, ako vozim 80 odma brzina pocne padati na 60 i nece ni maknut, uopće nema okretaja, cujem po zvuku
opet pustim gas, dam gas nis se ne desava ostaje na 60, i cim se ohladi opet sve super, ili ako naleti na nizbrdicu
..ipak ima velike slicnosti, osim nizbrdice (kao sto si i rekao)
Punisher:
Dooms: tupavo pitanje (za stručnjaka) ali... jesi gledao valjčiće i remen, kad si ih zadnji put mijenjao ??
Tako je i meni isto bilo s Aerox-om, identična stvar... samo sam vratio motor pa ni dan danas ne znam što mu je bilo :dontknow:
Doomsday:
Ma, pretup san ja za to... :toothy11:
U servisnoj knjižici piše za remen pregledat svako 8 tisuća, minjat svako 16 tisuća...?!!! :o
Rolice uopće ne spominje... :icon_scratch:
Ide u petak na servis, pa ćemo vidit... :dontknow:
:toothy3:
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 27 Lipanj, 2007, 15:57:05 ---Ma, pretup san ja za to... :toothy11:
U servisnoj knjižici piše za remen pregledat svako 8 tisuća, minjat svako 16 tisuća...?!!! :o
Rolice uopće ne spominje... :icon_scratch:
Ide u petak na servis, pa ćemo vidit... :dontknow:
:toothy3:
--- Kraj citata ---
Di toliko, malo su se kinezi precijenili :laughing7: :laughing7: :laughing7: , koliko znam mijenja se svakih 10 000km, a ja bi rolice gledao svakih 3-4k km :icon_thumright:
Javi što je bilo u servisu :icon_biggrin:
Nikon:
je to u kini di nema ni uzbrdo ni nizbrdo... minjaj remen ti je prnia lol .... a kugle usput :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju