Tehnički kutak > Tuning skutera

Izgubi okretaje (snagu)... Lastane, pomozi...!

(1/3) > >>

Doomsday:
Dakle...
Neko vrime san zna primjetit da blizu krajnje, na punom gasu, lagano na mahove gubi snagu, posrće...
Večeras je, nakon šta je neko vrime iša OK i u krajnjoj, počeja posrtat, da bi skroz izgubija okretaje, i pod punim gasom, pa na 70-80 jedva (a maloprije je iša 100-110), kad bi pustija gas, nakon toga bi ubrzava jako sporo, nebi se razvrtija, a doša bi maximalno do 70-tak...
Kad san sta malo, ponovo je uvatija normalno i postiga đire, da bi nakon 500-tinjak metara ponovo usprkos punom gasu pa na 70-tak na sat, i nije se nakon usporavanja tija više razvrtit...
Šta da radin, u čemu je problem...? :icon_scratch:
 :dontknow:
Lastane, pomozi... :help:

roby44:
meni tu smrdi svjecica....

Doomsday:
Zaboravih napomenit, iako se da naslutit iz dosad napisanog, da se to događa isključivo kad se skut dooobro zagrije, nakon što se neko vrime vozi max speed...
Onda, iako se i dalje drži full gas, skut počne usporavat, smanjivat okretaje, i sa 110 po celeru, padne na cca. 70 po celeru, i tu ostane, iako je pun gas, i tako se onda voziš...
Ako pustiš gas, pa ga opet dodaš, ne može uhvatit normalne okretaje nego dosta niže, i nemože nabrat priko 70-tak po celeru...
 :help:

igor.sb:
tako je meni bilo kad sam stavio spuh, motor jednostavno uleti u rupu i ne moze se razvrtiti, kad je hladan ide super, cim se ugrije sranje, ne moze preko 60, koliko god ja davao i pusta gas, ako naletim na nizbrdicu ili se spustim i cim dotakne 70na sat opet se razvrtava i ide koliko ide

...ja sam problem rijesio laksim rolma i tvrđim centralnim

...jedan decko je na ss imao iste probleme i kaze da je malo podmazao kanale varija, i poslje toga mu je bilo dobro, ali se ubrzo vratilo na staro

Doomsday:
Kod mene je problem malo drugačiji, nema veze jeli nizbrdica ili ne, kad se to dogodi, počne usporavat iako si do tog momenta vozija 110, počnu padat okretaji i neće više gori, iako si možda baš taj tren i na nizbrdici... :dontknow:
Onda, nakon šta staneš i odma opet kreneš, neće se razvrti, polako ubrzava do max. 70-tak, niski okretaji, neće priko... A ako ga pustiš da se malo ohladi, ponovo sve OK... Dok se ponovo ne ugrije... :icon_scratch:
 :help: :help: :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju