Tehnički kutak > Tuning skutera

setup

<< < (8/11) > >>

Giz:

--- Citat: cameosb - 07 Prosinac, 2009, 13:30:49 ---ljudi moji sve neozbiljnost ovdje
dobro,da se razumijemo zx i takva sranja izostavite

--- Kraj citata ---

Kako god to shvatio ali JEDINI neozbiljan ovdje si ti. Voziti takav setup sa 5L goriva je jedino moguče ako poskidaš to sve dolje.

Ajmo biti realni. Svi bi mi da nam ide.... al da ga jebeš, s 5L češ proči ako, i samo ako, niti jednom ne lupiš pun gas na takvom setupu.
Dali to ima smisla ili je to dovoljno velika ironija sama po sebi... Ostaviti ču tebi da razmisliš.

Mene osobno bi bilo sram ovakav thread postaviti i očekivati razumne odgovore.  :angry7:

cameosb:
ajde molim te kolega pročitaj drugi dio prvog posta u temi i onda ponovo nešto pametnije napiši,u redu?

eto uređujem post samo da napišem da sam i mislio da nemaš šta pametnije za reći
fino piše da ne mora biti taj setup :hello:

giannelli:
sta ce ti due plus ak neces maks, radije uzmi onda mhr replicu 19karb i yasuni r, cuj reverse na due, bude ti iso ko trophy i zx ono.

ili slozis setup kao u prvom postu i vozis se ko covjek, iako je puno 7, koja je dizna u karbu jel gljiva na tome bla bla..?

il stavi taj 19 i stavi yasuni r na to, bud emanje trosio, ipak shot vrti dosta sto i vuce potrosnju sasobom vise nego sami karb.

cameosb:
je gljiva je gore
dizna je preko 90
ništa može lock,nema smisla dalje,hvala svima

mario_f15:
ma sredit ce se sve...ne brini............ ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju