Tehnički kutak > Tuning skutera
setup
Giz:
Niskoturažnu termogrupu tipa Sporta, nekakav base spuhić, 17.5 frga i onda hrpa suzdržavanja i štelanja što če te na kraju koštati živaca, živaca, novaca, živaca.... jesam rekao novaca?
Ah... nisam? Dobro... Novaca, živaca.... I onda češ popizditi i zaključiti da to nema smisla. Ili si tvrdoglav i dalje pa da nastavim niz?
Ovo ti je recept za 6L. Spustiti ispod toga je več lagano igranje sa vragom po pitanju dobre smjese ili teški oblik suzdržavanja na gasu.
No kao što rekoh. Ako hočeš manju potrošnju, suzdrži se na gasu. To je jedino što efikasno funkcionira ako si tvrdoglav.
cameosb:
ne razumijem te,imao sam MS u kombinaciji sa polini 4rcaeom koji je vrtio na 10700 cirka i potrošnja mi je znala biti ispod 4 litre
po gradu max maximuma 5 i to kad je bio ful gas uvijek
dvoje il troje ljudi mi je reklo da je moguce uz stelanje i 19 frgu dobiti oko 5,5
Antares:
Jel samo meni da bez obzira pod kakvim gasom se vozim potrošnja uvijek 6l +- 0.25??
ivanm:
potrošnja ovisi o poštelanosti frgazera, otvorensoti spuha, načinu vožnje (agresivnosti na ručki gasa) itd.. nekad je lažno visoka zbog toga što kilometar sat pokazuje krivo pa automatski misliš da više troši..
cameosb:
bogami meni je po gradu 90% bio zavrnut od čoška do čoška i nikad preko 5 na onom setupu sa 4race
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju