Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)
duje87:
--- Citat: gun_rider - 10 Prosinac, 2009, 01:04:47 ---ja se prvi nisan vozia sa više od par ljudi na 50+km pa neznan kako će bit i neću srat unaprid...
za sve postoji prvi put...dosta ljudi uopće neznan, a kamoli kako voze...pa šta...valjda će bit nešto...
nego mi diže tlak kad se već neko unaprid raspizdi a nezna o čemu priča uopće...
a jbt...to da će se kome motor pokvarit...malo alata ispod sica...kako brko naprimjer...do vodica sa sf-om...ponia je set gedora, ključeva, imbusa, kacavida, paket vezica, svićica, rezervni remen, variomat, rolice, vida raznoraznih...moga je generalku napravia puten :D hahhahahahahahahhaha :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
hahha,al to onda nije zabavno kad nosis toliko alata :laughing6: i oce bit paljenja guma,meni je to sexy :laughing6:
n0n4m3:
--- Citat: gun_rider - 10 Prosinac, 2009, 01:04:47 ---ja se prvi nisan vozia sa više od par ljudi na 50+km pa neznan kako će bit i neću srat unaprid...
za sve postoji prvi put...dosta ljudi uopće neznan, a kamoli kako voze...pa šta...valjda će bit nešto...
nego mi diže tlak kad se već neko unaprid raspizdi a nezna o čemu priča uopće...
a jbt...to da će se kome motor pokvarit...malo alata ispod sica...kako brko naprimjer...do vodica sa sf-om...ponia je set gedora, ključeva, imbusa, kacavida, paket vezica, svićica, rezervni remen, variomat, rolice, vida raznoraznih...moga je generalku napravia puten :D hahhahahahahahahhaha :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
na kraju zaveza s dvi vezice deklo da mi ne ispadne putem .. hahahahah .. jbg .. triba se opremit .. bolje nego ti .. kad ti je sta warrior pa te ja gura 30 km do prvog servisa da ti napravi .. noga mi je otpala skoro .. a tek sf .. sve je izgura .. ja i ti uzbrdo 60 jel tako :laughing7: :laughing7:
gun_rider:
--- Citat: duje87 - 10 Prosinac, 2009, 01:08:31 ---hahha,al to onda nije zabavno kad nosis toliko alata :laughing6: i oce bit paljenja guma,meni je to sexy :laughing6:
--- Kraj citata ---
oni ko ima gume još nešto neka pali :'(
a alat...jbg...reka sna mu i ja...da nije nosia to iša bi bar 10kmh brže ;D
gun_rider:
--- Citat: n0n4m3 - 10 Prosinac, 2009, 01:10:12 ---
:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
na kraju zaveza s dvi vezice deklo da mi ne ispadne putem .. hahahahah .. jbg .. triba se opremit .. bolje nego ti .. kad ti je sta warrior pa te ja gura 30 km do prvog servisa da ti napravi .. noga mi je otpala skoro .. a tek sf .. sve je izgura .. ja i ti uzbrdo 60 jel tako :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
meni motor ne staje :la: :skuter: :malolud?: :bicedobro:
duje87:
--- Citat: gun_rider - 10 Prosinac, 2009, 01:11:00 ---oni ko ima gume još nešto neka pali :'(
a alat...jbg...reka sna mu i ja...da nije nosia to iša bi bar 10kmh brže ;D
--- Kraj citata ---
heheh,nema veze iman u garazi ja guma :D :D
p.s. topa ljubavi,onda ces opet rec da san te ja zadrza na internetu do 2 ure :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju