Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)

<< < (17/42) > >>

duje87:

--- Citat: VXR_deda - 10 Prosinac, 2009, 00:24:37 ---svaka čast kad imate volje, ovi sa Rovima rade đir do makarske pa ih satare put, a sa skuteron pa još 50ccm ... hmmm ...

--- Kraj citata ---

upravo tako..pogotovo jos kad bi isa neko "sporiji" s menon..tek bi me to ubilo..a nac nekoga ko moze drzat slican tempo s tebon je skoro pa nemoguce..

n0n4m3:
duje zovni rossia .. mozda on moze drzat tvoj tempo ?( mozda malo sporiji)  ili topa na warrioru .. isti su  :toothy12:

gun_rider:
sad su svi neki gaseri filozofi...ma boli me k**ra*...kome se ide nek ide...koja filozofija sad oko svega jbt... ::)
satrat put do makarske i nazad ::) ...ura ipo jebene vožnje...prođe dok ne kažeš keks...jbt

ima lista...nek se upiše ko ide i bok

duje87:

--- Citat: gun_rider - 10 Prosinac, 2009, 00:58:19 ---sad su svi neki gaseri filozofi...ma boli me k**ra*...kome se ide nek ide...koja filozofija sad oko svega jbt... ::)
satrat put do makarske i nazad ::) ...ura ipo jebene vožnje...prođe dok ne kažeš keks...jbt

ima lista...nek se upiše ko ide i bok

--- Kraj citata ---

jedno je meet,a drugo je ovo..kad se ides negdi vozit onda se vozis s par osoba slicnih motora i sposobnosti da se mozete pratit i da voznja bude gust..

al nema veze,moze i ovako bit zabavno :toothy9: :toothy12:

gun_rider:
ja se prvi nisan vozia sa više od par ljudi na 50+km pa neznan kako će bit i neću srat unaprid...
za sve postoji prvi put...dosta ljudi uopće neznan, a kamoli kako voze...pa šta...valjda će bit nešto...
nego mi diže tlak kad se već neko unaprid raspizdi a nezna o čemu priča uopće...

a jbt...to da će se kome motor pokvarit...malo alata ispod sica...kako brko naprimjer...do vodica sa sf-om...ponia je set gedora, ključeva, imbusa, kacavida, paket vezica, svićica, rezervni remen, variomat, rolice, vida raznoraznih...moga je generalku napravia puten :D hahhahahahahahahhaha :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju