Tehnički kutak > Tuning skutera

stage6 multimeter spajanje?

<< < (2/8) > >>

aeroxtuning:
Skinuo sam poklopac baterije,ali ne i bateriju....

giannelli:

--- Citat: speed - 07 Prosinac, 2009, 17:34:26 ---kolko se sjecam kad sam ga spajao...

zelena ti je masa,sat se moze spojiti na bravicu ili akumulator da ti ne svijetli stalno,na aku stalno svijetli,imas u uputstvu,ali mislim da se crvena zica omota samo oko kabela svjecice i pokazuje ti,jbg ne sjecam se najbolje,ali 90 % da tak ide

--- Kraj citata ---
nema crvene zice, samo zuta zelena, valjda si mislio na zutu. jel potrebno spajat temp i radne sate da bi radio cijeli sat?

@slow, ajd stavi ovdje ili link na temu gdje bude objasnjeno, bit ce korisno.  :icon_thumright:

speed:

--- Citat: giannelli - 07 Prosinac, 2009, 17:39:56 ---nema crvene zice, samo zuta zelena, valjda si mislio na zutu. jel potrebno spajat temp i radne sate da bi radio cijeli sat?

@slow, ajd stavi ovdje ili link na temu gdje bude objasnjeno, bit ce korisno.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a ne sjecam se koja je bila,znam da sam gledao uputstva i slozio po tome i radilo je,temp nisam spajao,a radni h pocinju se brojiti kad se upale okretaji

giannelli:

--- Citat: speed - 07 Prosinac, 2009, 17:41:44 ---a ne sjecam se koja je bila,znam da sam gledao uputstva i slozio po tome i radilo je,temp nisam spajao,a radni h pocinju se brojiti kad se upale okretaji

--- Kraj citata ---
hmm, imas li jos uputstva ta, ak ti nie problem da ih skeniras il ak mozes da mi ih posaljes na adresu da prelistam pa ti vratim.

na satu izlaze 3 prikljucka, cemu sluzi koji poredano od gore prema dolje?  ???

speed:

--- Citat: giannelli - 07 Prosinac, 2009, 17:45:21 ---hmm, imas li jos uputstva ta, ak ti nie problem da ih skeniras il ak mozes da mi ih posaljes na adresu da prelistam pa ti vratim.

na satu izlaze 3 prikljucka, cemu sluzi koji poredano od gore prema dolje?  ???

--- Kraj citata ---
to sam Sebi slagao s foruma u 2 mjesecu,vidi jel ima online di uputstva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju