Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 multimeter spajanje?
giannelli:
znaci ona stage6 obrtaljka sto ima temp radne h i okretaje..
kako spojit okretaje? imam zutu, zelenu i jednu trecu zicu. gdje koja ide?
zanima me takodjer kako spojit da ima stalni napon, ubacit neku 9V bateriju u njen strujni krug nekako ili kako?
radi se o piaggio masini, tocnije aprilia sr50r.
SlowRider:
Ja sam koristio klasicnu bateriju od 9V na termometru, trajala je oko 2 tjedna... nakon toga sam napravio stabilizator napona na 9V koji je vrlo jednostavan i jeftiniji od baterije, budem uskoro stavio slike kako se radi i sto sve treba kupiti.
aeroxtuning:
Slow,ja sam gianneliju prodao taj multimetar i probao sam ga samo upalit da vidim jel radi dok nije bio na motoru i nisam ga uspio upalit,jel mora bit na motoru za upalit ga,spojen ili se može i ovako upaliti?
speed:
kolko se sjecam kad sam ga spajao...
zelena ti je masa,sat se moze spojiti na bravicu ili akumulator da ti ne svijetli stalno,na aku stalno svijetli,imas u uputstvu,ali mislim da se crvena zica omota samo oko kabela svjecice i pokazuje ti,jbg ne sjecam se najbolje,ali 90 % da tak ide
speed:
--- Citat: aeroxtuning - 07 Prosinac, 2009, 17:33:19 ---Slow,ja sam gianneliju prodao taj multimetar i probao sam ga samo upalit da vidim jel radi dok nije bio na motoru i nisam ga uspio upalit,jel mora bit na motoru za upalit ga,spojen ili se može i ovako upaliti?
--- Kraj citata ---
pa ispod baterije ima plasticnu naljepnicu da se ne trosi baterija,jesi je skinuo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju