Tehnički kutak > Tuning skutera

stage6 multimeter spajanje?

<< < (6/8) > >>

Ivan_drifter:
gianelli puno hvala :icon_thumright: sretno s spajanjem

giannelli:
evo uspio sam spojit sat da radi, ugl radi nije skuren. sad zanima me od ovih sto su ga spajali kako su na bobinu spojili zice od rpm-a. u uputama ima samo jedna zica, koja se omota na kabel od svjecice, al ovako je u mene, imam zelenu, zutu i uzemljenje, nekako mi se cini da i nije to to bas.. hocu sve tri omotat na bobinu ili?   ???

evo slika:

speed:

--- Citat: giannelli - 08 Siječanj, 2010, 18:05:40 ---evo uspio sam spojit sat da radi, ugl radi nije skuren. sad zanima me od ovih sto su ga spajali kako su na bobinu spojili zice od rpm-a. u uputama ima samo jedna zica, koja se omota na kabel od svjecice, al ovako je u mene, imam zelenu, zutu i uzemljenje, nekako mi se cini da i nije to to bas.. hocu sve tri omotat na bobinu ili?   ???

evo slika:

--- Kraj citata ---
samo jednu,mislim da zutu,vidi koja ide

edit mislim da ti ide bas ova sta je odsjecena pri vrhu instrumenta :laughing7: :laughing7: :laughing7:

aeroxtuning:
RADI,ekstra !!!!!

giannelli:

--- Citat: speed - 08 Siječanj, 2010, 18:38:33 ---samo jednu,mislim da zutu,vidi koja ide

edit mislim da ti ide bas ova sta je odsjecena pri vrhu instrumenta :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
:laughing7:
sva sreca pa su te odsjecene za temperaturu.  :toothy3:

jel se sjecas ti koju si stavio kad si spajao?

@luka, zar si sumnjao?  :toothy12:
zovem ti ovih dana za repa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju