ne smatram se znalcem ali u posljednje 2 godine sam rastavio i sklopio 4 primitivnije mašine i napravio generalku na njima (3X e30 te jedan e34) pa se ne smatram baš početnikom.
na popravku ti je svaki dan e46 ? zasto je to nemoguce ako je auto loše održavan? i bmw ce rikavat kao i svaki drugi auto ako se ne održava pa zasto bi bilo cudno.
dhorvat-zasto takav ispad? ne razumijem zasto netko vice da je to v6 ako zna(nadam se da zna) da nije? iz zajebancije ? mislim BMK al mlada ekipa ce nakon tih postova umislit da je to stvarno v6 i onda ce nastat generalno sranje među klincima da je netko od njih vidio bmw s v6 makinom
Mi ti ne popravljamo ove fizicke djelove na motoru...tata popravlja sistem za ubrizgavanje na dizelasima (bosch pumpe, injektori, dizne) i nesto malo elektrike (kompjuter)...da bi skinuo tu pumpu ili injekotr
na BMW-u moras maknut usisnu granu, kad maknes tu granu onda vidis kak to sve izgleda, poredak cilindra, ventila itd itd...s tim da mi to vec 30 godina raskapamo kaj nam je vec rutina pa znamo tocno di je koje saraf...BTW ono je bila zajebancija za v6
...kaj se tice rikavanja bosch pumpi na scenu je stupila nova common rail tehnologija koja je mutava u tri PM(vecinom je na BMW i Mercedesu)...nema veze kolko ti odrzavas auto i kakvo gorivo tocis ta jeb*** pumpa moze crknut nakon 10000 pa sve do 150000km...