Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX-->>VXR 200

<< < (8/50) > >>

n0n4m3:

--- Citat: speed - 27 Siječanj, 2010, 12:09:01 ---otisao u garazu,i za 5 min mama mi donese paket s dijelovima  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

sad moram po listice i kilo kljuc u nabavu da se upali masina :toothy10: :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

ono sta sam ja posla ? jel stiglo ?

inace dobro ti ide :D

kristijanSR70:
ne troši, ovako ima jači gas dok krene i ispali dok sa zutim malo dirnes gas vec krece.

vx:

--- Citat: kristijanSR70 - 27 Siječanj, 2010, 14:17:56 ---ne troši, ovako ima jači gas dok krene i ispali dok sa zutim malo dirnes gas vec krece.

--- Kraj citata ---

malo si loše objasnio  ;D

s tvrđim federima kvačila motor kreće na većim okretajima, kad daš gas "kao mala stanka" i onda te  bolje ispali" ,dok sa serijskim federima kreće odmah ali na manjim okretajima

kristijanSR70:
a da, sa crvenim moram dat jači gas da ulovi više okretaje da krene dok sa zutim malo gasa i lovi

speed:

--- Citat: n0n4m3 - 27 Siječanj, 2010, 13:49:12 ---ono sta sam ja posla ? jel stiglo ?

inace dobro ti ide :D

--- Kraj citata ---
e
da stiglo je,masina je upalila,doduse na par sekundi,popucala su mi vakuum crijeva...sve sam ostavio,moram pokupovat nova crijeva,tako da mozda sutra i odradi kojih pola sata :icon_thumright:

evo slika dvije :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju