Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX-->>VXR 200
Mislav46:
--- Citat: speed - 27 Siječanj, 2010, 10:49:21 ---a to ocu :laughing7: :laughing7: :laughing7:
al vjerujem da su jos ovi ok,kolko sam gledao,ako nista,pa cemo raskopati nakon test voznje :toothy3:
--- Kraj citata ---
stavis srednje po tvrdoci, neznam jel si razmisljo neki auspuh nabacit da te cuju susjedi kad se vracas kuci :icon_thumright:
.....sad vidim da vec imas gore deak cini mi se, nista onda red sponge 40kn :toothy10:
speed:
--- Citat: Mislav46 - 27 Siječanj, 2010, 10:55:26 ---stavis srednje po tvrdoci, neznam jel si razmisljo neki auspuh nabacit da te cuju susjedi kad se vracas kuci :icon_thumright:
.....sad vidim da vec imas gore deak cini mi se, nista onda red sponge 40kn :toothy10:
--- Kraj citata ---
culi su me susjedi,tata mi rekao da me cuo kad sam krenuo sa benzinske,cca 2,5 km zracno...jos mi kaze nisi pustio gas do skretanja :dontknow: :dontknow: :dontknow:...zasada prioritet je upaliti je i onda krug ako okopni uskoro...ako ne reparatura vilica ce ici odma :laughing6: :laughing6: :laughing6:
kristijanSR70:
odmah crvene puknes i miran si...meni nisu bas nesto zute ostavile dojam
Mislav46:
--- Citat: speed - 27 Siječanj, 2010, 11:10:17 ---culi su me susjedi,tata mi rekao da me cuo kad sam krenuo sa benzinske,cca 2,5 km zracno...jos mi kaze nisi pustio gas do skretanja :dontknow: :dontknow: :dontknow:...zasada prioritet je upaliti je i onda krug ako okopni uskoro...ako ne reparatura vilica ce ici odma :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: al nema te koja se nece okrenut kad zagrmis :icon_thumright:
--- Citat: kristijanSR70 - 27 Siječanj, 2010, 11:10:54 ---odmah crvene puknes i miran si...meni nisu bas nesto zute ostavile dojam
--- Kraj citata ---
steta kvacila :toothy11:
speed:
otisao u garazu,i za 5 min mama mi donese paket s dijelovima :toothy12: :toothy12: :toothy12:
sad moram po listice i kilo kljuc u nabavu da se upali masina :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju