Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX-->>VXR 200
speed:
evo slikaaaa :o :o :o
skut na centralnoj,na bocnoj nisam slikao,nije potrebno
bez nogara
nakrenut
pogled od iza kad je grana u podu
vale_vx:
--- Citat: malaguti - 20 Lipanj, 2010, 22:00:11 ---tako je,ja sam od tebe kupio runnera i dao si mi taj auspuh uz njega,a ja sam ti onda poslije taj auspuh prodao a poslje te pitao da mi ga opet prodas,ali je vec otisao dalje :icon_thumright:
drago mi je da si se javio,sad ce reci da lazes i ti,bar nisam sam ;D :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da, ja sam ga bio stavio na ovaj žuti runner, pa ga prodo dalje i onda je valjda s njim došo do speeda.
a što se struganja tiče, to je ziher istina, pa nek misle što god hoće
malaguti:
--- Citat: vale_vx - 20 Lipanj, 2010, 22:23:45 ---da, ja sam ga bio stavio na ovaj žuti runner, pa ga prodo dalje i onda je valjda s njim došo do speeda.
--- Kraj citata ---
evo stavio je speed slike kako izgleda skuter nagnut na mjestu kad je grana na podu, samo se meni cini da je moj runner ipak bio vise nagnut kad grana dira pod,ali nije ni bitno...
sta sad goki i drnda govore ;D
speed:
--- Citat: vale_vx - 20 Lipanj, 2010, 22:23:45 ---da, ja sam ga bio stavio na ovaj žuti runner, pa ga prodo dalje i onda je valjda s njim došo do speeda.
--- Kraj citata ---
ti si ga prodao dioneziju...onda je gore bila 250 ccm masina i novi deak neki.kad ga je prodavao stavio je ovog gore...i tak je kod mene dosao...imao sam ja jos jedan novi deak.ali stari model ko moj...ali je bila grana uza i ulaz u top...mijenjao sam toga deaka za vxr masinu :glasses9:
ma cim stavim nove gume ja probam jel struze :D
malaguti:
--- Citat: speed - 20 Lipanj, 2010, 22:28:01 ---ti si ga prodao dioneziju...onda je gore bila 250 ccm masina i novi deak neki.kad ga je prodavao stavio je ovog gore...i tak je kod mene dosao...imao sam ja jos jedan novi deak.ali stari model ko moj...ali je bila grana uza i ulaz u top...mijenjao sam toga deaka za vxr masinu :glasses9:
ma cim stavim nove gume ja probam jel struze :D
--- Kraj citata ---
ako ti grana dira pod onako kako si slikao na mjestu onda ce ti u voznji sigurno strugati,mislim da je meni ipak malo vislje grana stajala,ali to moze biti jer novi runner ima vece kotace :icon_thumright:
samo nemoj biti pi*** ,nagni se,nastavi tradiciju struganja ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju