Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX-->>VXR 200
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Lipanj, 2010, 20:54:45 ---ne odgovaraju tragovi struganja na grani po asfaltu bas..
--- Kraj citata ---
ja sam granu malo okretao,ovo je stara slika,sada je jos nize,idem vidjeti jel moze zapinjati :dontknow:....
gokiSP:
I šta kaže grana? :happy3:
malaguti:
a znas koliko ce na mjestu morati nagnuti skuter da dode do grane,isto kao do nogare,svakom tko se vise naginje onda struze nogara,a kad skuter nagnes na mjestu do nagare onda je skuter skoro na podu i toliko se nemoguce nagnuti,a uz tezinu vozaca i voznji je to skroz druga prica...
vale_vx:
evo ja ću potvrdit malagutijevu priču, na novom runneru vx-u mi je jako puno puta strugala grana takvog auspuha u vožnji u zavoju, ko vjeruje nek vjeruje, ko ne, šta ću mu ja
btw, ovo je bio moj auspuh već dva puta :toothy12: kao i ovaj skuter i malagutijev runner vx noviji
malaguti:
--- Citat: vale_vx - 20 Lipanj, 2010, 21:58:12 ---evo ja ću potvrdit malagutijevu priču, na novom runneru vx-u mi je jako puno puta strugala grana takvog auspuha u vožnji u zavoju, ko vjeruje nek vjeruje, ko ne, šta ću mu ja
btw, ovo je bio moj auspuh već dva puta :toothy12: kao i ovaj skuter i malagutijev runner vx noviji
--- Kraj citata ---
tako je,ja sam od tebe kupio runnera i dao si mi taj auspuh uz njega,a ja sam ti onda poslije taj auspuh prodao a poslje te pitao da mi ga opet prodas,ali je vec otisao dalje :icon_thumright:
drago mi je da si se javio,sad ce reci da lazes i ti,bar nisam sam ;D :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju