Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX-->>VXR 200

<< < (24/50) > >>

speed:

--- Citat: igor.sb - 09 Travanj, 2010, 23:21:52 ---ima ga cijela hrvatska , vis da je svagdje

za boldano je je ko fol vozi, al vozis ti nju  :sex2:

--- Kraj citata ---
ma on k meni ne smije prismrditi :toothy11: :toothy11: :toothy11:

a cuj...znas mene :confused5: :confused5: :confused5: ne bi ja nju nikada vozio :confused5: :confused5: :confused5: :confused5:

n0n4m3:
kakve si amortizere stavio ? reparirao svoje il ? moram tu i ja malo vilice i amortizere sredit  :binkybaby:

speed:

--- Citat: n0n4m3 - 10 Travanj, 2010, 00:13:10 ---kakve si amortizere stavio ? reparirao svoje il ? moram tu i ja malo vilice i amortizere sredit  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
kupio sam od jandre od runnera....zacudo nisu nimalo otisli,jedan je malo proslinio,ali je i dalje u 90 % funkciji bio :icon_thumright:

speed:
danas sam malo sa starim pricao i pita on mene ocu bojati motor prije rege...u knjizici pise boja siva,a motor mi je zut...sada se ja dvoumim dal da ga obojam ovako ili u neku drugu kombinaciju...nekako mi se neda bojati opet :toothy10: :toothy10: :toothy10:

http://www.hrvatskioglasi.com/images/GILERA%20RUNNER%20VXR%20200.JPG

meni je ova kombinacija bila prejebena na mom starom motoru, sada sta vi mislite koja kombinacija boja da bude ili cisto serijski da ostane boja ova siva :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

charnel:
siva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju