Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX-->>VXR 200

<< < (23/50) > >>

speed:
bas cu vidjeti kako ce biti....cini mi se pretvrda :toothy11: :toothy11: :toothy11:

a ionako imam jos 6 dcl ulja pa lako izmijenim....sada je zadnji kraj beba sta se tice drzanja...novi amortizeri su predobri :happy8:

rakija....bolje da je kraci sic....cura sjedi blize tebe :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1:

igor.sb:

--- Citat: speed - 09 Travanj, 2010, 23:05:33 ---bolje da je kraci sic....cura sjedi blize tebe :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1:

--- Kraj citata ---

i bocka te kitom, il?

ne zelim znat detalje :P  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

R@kija:

--- Citat: speed - 09 Travanj, 2010, 23:05:33 ---bas cu vidjeti kako ce biti....cini mi se pretvrda :toothy11: :toothy11: :toothy11:

a ionako imam jos 6 dcl ulja pa lako izmijenim....sada je zadnji kraj beba sta se tice drzanja...novi amortizeri su predobri :happy8:

rakija....bolje da je kraci sic....cura sjedi blize tebe :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1:

--- Kraj citata ---

kakav lik aaaaaaaaaaaa

speed:

--- Citat: igor.sb - 09 Travanj, 2010, 23:11:39 ---i bocka te kitom, il?

ne zelim znat detalje :P  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
nisam ja nastran ko ti :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: vi imat :toothy9: onog pederka na vxr-u :frajer: :frajer: :frajer: :frajer:

ma sjedne ona ispred pa kao fol vozi :toothy11:

igor.sb:

--- Citat: speed - 09 Travanj, 2010, 23:14:41 ---nisam ja nastran ko ti :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: vi imat :toothy9: onog pederka na vxr-u :frajer: :frajer: :frajer: :frajer:

ma sjedne ona ispred pa kao fol vozi :toothy11:

--- Kraj citata ---

ima ga cijela hrvatska , vis da je svagdje

za boldano je je ko fol vozi, al vozis ti nju  :sex2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju