Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX-->>VXR 200

<< < (22/50) > >>

G.B.S.:
Di si uzeo i koliko su te dosle ove ruckice kocnica?
hvala

speed:

--- Citat: G.B.S. - 03 Travanj, 2010, 02:29:36 ---Di si uzeo i koliko su te dosle ove ruckice kocnica?
hvala

--- Kraj citata ---
na Scooter centru sam uzeo,mislim da su  15 €

speed:
motor je napokon slozen,slikat nisam stigao :toothy11:

danas sam reparirao vilice...netko je prije mene to radio...toliko nestrucno i fus da sam cijeli dan izgubio s tim....kao prvo jedva skinuo tupove dole...promijenio semeringe,sve fino ocistio....jedan saraf na tubi zategnem,drugi ne ide...taj drugi sam lako i odmotao....aj reko idem probati voznju....sve super vilice boli glaa,stavio sam 130 ml ulja u svaku tubu....stanem i kapka ulje iz tube u kojoj je bio problem sa sarafom....mozgao i rijesio problem,sada vise ne curi....zavrsio i sve slozio i zove me tokar da mi je napravio matice zadnjih amortizera...odem do njega i slozim nove sexy amortizere gore....osjecaj u voznji....ufff prejeben.... :toothy10: :toothy10: :toothy10:

sada je novi ovjes,nova masina-generalka...nove disk plocice i zadnji disk...sada s njim na tehnicki i gume nove...eventualno ga obojam ako mi se bude dalo :icon_thumright:

R@kija:
rođo ne slaže ti se bas stariji tip sica na novijiem tipu plastika...mislim repa...hh

duje87:
puno ti je 130 ml..i ja san toliko stavia 10w pa je to uzas kad naletis na rupu ili neku grbu u zavoju,..sad san stavia na 110ml i puno bolje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju