Tehnički kutak > Garaža

Moj Aragon GP

<< < (8/9) > >>

MaXoVaC:
neki jebeno dug prenos ima gore........moj  4T 80kmh prave brzine.....i sat laze oko 10 kmh.... :headbang:

R@kija:
seriski spuh je na slici..celi kromiran onaj...

to je gp kaj ima led zmigavce koso cuke i ta sranja..ima sigurno odblokiran cdi pa je moguce da tolko ide...dinin je iso tak negdi isto...milim da i brze

MaXoVaC:

--- Citat: rakitje00 - 05 Prosinac, 2009, 10:38:57 ---seriski spuh je na slici..celi kromiran onaj...

to je gp kaj ima led zmigavce koso cuke i ta sranja..ima sigurno odblokiran cdi pa je moguce da tolko ide...dinin je iso tak negdi isto...milim da i brze

--- Kraj citata ---
:love7:

luna500rr:

--- Citat: rakitje00 - 05 Prosinac, 2009, 10:38:57 ---seriski spuh je na slici..celi kromiran onaj...

--- Kraj citata ---

moj ima isto odblokiran cdi, ovoliko neide ni niz najveci brjeg, maloprije ja i clan strat niz sebisnu luna max 85, nema sanse dalje, previsoki okretaji...
Dakako da laze sat, na 65 je remen u max omjeru na 7,5t okr(po satu) tada dize okretaje i stvarnu brzinu linearno, a na satu ispise na 9t okr 94 :)
Dakle max brzina je 77-80 :icon_thumright:
To je normalna brzina za chinarelli + /800 kais :icon_biggrin:

cvele60:
Ma ne zamarajte se previse...Ako nista nije radjeno oko prenosa i ima ser. auspuh kinez ne moze vise od 80 da ga j***....
Laze ovaj sat ko baron Minhauzen  :icon_biggrin:

edit-treba mu oko 10000 ob za 80km/h po GPS-u...Toliko je postignuto sa ser. cilindrima koje je M.Mario nastrugao uz Tecnigas TREK....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju