Tehnički kutak > Garaža

Moj Aragon GP

<< < (7/9) > >>

mario_f15:

--- Citat: wonderkid - 05 Prosinac, 2009, 00:33:45 ---ni meni to nije jasno,vidim na slici u avataru neki sportski spuh ili se mozda varam  ;D

--- Kraj citata ---
izgleda da je neki...al sad kaki ...neznamo.....
ili je mozda neka druga slika s neta... :icon_biggrin: :icon_biggrin:

x-plorer:
ni meni to nije jasno jbt znam koliko sam se namucio da mi skut ide 85 a njegov seriala ide 94...ma mora da ima nesto...saznat ce mo kad poslika sliku spuha...

mario_f15:

--- Citat: x-plorer - 05 Prosinac, 2009, 00:52:21 ---ni meni to nije jasno jbt znam koliko sam se namucio da mi skut ide 85 a njegov seriala ide 94...ma mora da ima nesto...saznat ce mo kad poslika sliku spuha...

--- Kraj citata ---
ja mislim da laze sat....a za ostalo neznam....jbg ako serijala ide tako onda se nama ne isplati turpijat skutere...hehe :binkybaby: :binkybaby:

x-plorer:

--- Citat: mario_f15 - 05 Prosinac, 2009, 00:56:12 ---ja mislim da laze sat....a za ostalo neznam....jbg ako serijala ide tako onda se nama ne isplati turpijat skutere...hehe :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

slazem se apsolutno...al valjda ce mo doznat kroz sta taj njegov skuter dise....

mario_f15:

--- Citat: x-plorer - 05 Prosinac, 2009, 01:00:36 ---slazem se apsolutno...al valjda ce mo doznat kroz sta taj njegov skuter dise....

--- Kraj citata ---
:headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju