u samom početku sam koristio IE... ali mi se čini da je dosta smeča kupio.. pogotovo pop upovi....
onda sam probao Firefox... koji je bio dosta bolji ...ono... minimum kakav bi trebao browser bit i tak sam radio na njemu sve uredno sve 5 ali tada je došao facebook
i gle problema .. nakon nekog vremena surfanja po fejsu FF bi se tolko usporio da je i dal-up veza letila prema njemu... morao bi svako malo zatvarat i nanovo otvarat, čistit cache... koma...
probao sam i operu ali na kratko jer mi sučelje nije nikako odgovaralo... jednostavno mi se nije svidila.. o funkcionalsnoti nemogu ništa reči...
u potrazi za dobrim browserom naletih na Google Chrome... reko ajd da i to probamo... na prvi mah nekako čudno sučelje... tabovi su na samom vrhu prozora pa malo zbunjuje nakon debelog firefoxovog okvira, ali kasnije je super jer imamo veči pregled internetskog sadržaja
E sad... browser radi super... brži je nego FF... ne troši tolko memorije ko FF i nikad ne brejka, ne usporava i sl... kod otvaranja linkova koji mi stignu u outlook reagira trenutno... što nikako nije bio slučaj kod FF ... a
Eto zadovoljan sam Chromeom i toplo ga preporučam svakom