Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (200/411) > >>

EmirF121:
Gdje si nabavio ovaj plinski amortizer i koliko si ga platio?  :toothy3:

DuXy.:
sta ce ti dihtung od ALU... jel to za ispod cilindra? Izgleda je i tebe Gagi zarazio...:::SPEJSOVANJEM:::... :toothy12:

igor.sb:
nigdje drugdje ni ne ide dihtung osim dole

spejsovanje na ac bb je must have

2 cok opet si glavni  :glasses9: x12

gagi racer:
Zarazio gagi :) ta je dobra :) podosta motor prodise posle spejsovanja. A koliko znam, prwo ide dihtung, pa alu, pa na kraju opet dihtung. Da se to lepo upakuje :)

CoK:

--- Citat: EmirF121 - 12 Siječanj, 2011, 18:24:31 ---Gdje si nabavio ovaj plinski amortizer i koliko si ga platio?  :toothy3:

--- Kraj citata ---
tajna tajna ;)

jel bi vjerovo da ti kazem da je bio đabe?

--- Citat: DuXy. - 12 Siječanj, 2011, 19:06:26 ---sta ce ti dihtung od ALU... jel to za ispod cilindra? Izgleda je i tebe Gagi zarazio...:::SPEJSOVANJEM:::... :toothy12:

--- Kraj citata ---
spejsovanje je must have, a alu dihtung...(distanca (stefek ;) ) ) malo sam skeptican za ovaj od bakelita, najdeblji je bio 1mm, pa su 2 (1mm, i 0,5mm) zato bi jedan u komadu, i najbolje alu da ga mogu preradit po cilindru i blokovima posto je sireno sve

--- Citat: igor.sb - 12 Siječanj, 2011, 19:18:05 ---nigdje drugdje ni ne ide dihtung osim dole

spejsovanje na ac bb je must have

2 cok opet si glavni  :glasses9: x12

--- Kraj citata ---
:glasses9:

evo radim airbox u garazi sada, ako netko ima neka stavi sliku, nemogu efza ulovit da mi ponovno posalje kako je radio jer sam izbriso slucajno...

idem vidjet u njegov projekt dali ima da znam jesam li na dobrom putu  ;D

budem stavio slike i od boxa, ima par stvari koje me zanimaju mozda netko zna

pusa bok

gagi  :headbang:

EDIT: nema srke u projektima :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju