Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
3alfa3:
to onda nije squish nego squosh :toothy12:
CoK:
--- Citat: SPecial - 05 Studeni, 2010, 00:32:02 ---A nista onda deblju brtvu pod cilindar. :dontknow:
--- Kraj citata ---
jeb tebe i tvoju logiku
SPecial:
--- Citat: CoK - 05 Studeni, 2010, 00:42:53 --- jeb tebe i tvoju logiku
--- Kraj citata ---
hahahhahahhahahahahah :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Tommek-172:
uuu sviđa mi se sr... dobro napravljeno cok :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
CoK:
Bump :hmh:
cilindar je obrađen nakon konzultacija sa malo iskusnijim sa ovog foruma, i ujedno hvala na vremenu i pomoci
ovo je port mapa serijskog cilindra
tajminzi serijskog 150 cilindra su 114°/166° (odstupanja su moguca ali u minus par stupnjeva obzirom da sam ja imao 0,7mm brtvu ispod cilindra a serijska je 0,6)
port mapa mog cilindra nakon spustanja istog...cilindar je pobrusen za 0,7 mm sa vrha i preraden je ispuh ali ne dovoljno da bi se dobili zeljeni tajminzi
nakon prerade ispuha i podbacivanjem deblje brtve icpod cilindra (1,5mm) tajminzi se podizu na 120°/182°, a skvis je 1,4mm
kazu da je 1,2 za AC taman na granici pa 1,4 nebi trebao stvarati probleme pregrijavanja ili slicno
izgled ispusnog kanala nakon prerade
dotjerani su kanali i blokovi da se sve poklapa
radilica nema lufta a lezajevi su u redu tako da necu mjenjati nista, a ono zveckanje na leru koje je asociralo na klipnjacu je bila bolcna klipa koja je pojedena na mjestu iglicastog lezaja tako da je to sankcionirano drugoom bolcnom
:icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju