Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
CoK:
Evo posto nema posla, odlucio sam pokusati napraviti par igli koje bi mi mogle trebati...
-siromasnu (tupu)
-jednu koja ide u spic od samog pocetka do kraja
-jednu koja je siromasna do polovice tijela pa dalje ide u spic
... mjerio sam serijsku iglu ciji je promjer tijela 2,5mm (0,1mm vise manje, neznam tocno) i nasao sam neki materijal odgovarajuci, navodno nehrdajuci pa eto kako je ispalo...kad uhvatim vremena cu isprobati, malo sam skeptican
wonderkid:
nice,jesi isprobao svaku ili budes isprobao,javi dojmove
CoK:
--- Citat: wonderkid - 06 Listopad, 2010, 19:05:03 ---nice,jesi isprobao svaku ili budes isprobao,javi dojmove
--- Kraj citata ---
nisam probao niti jednu...prvu i zadnju sam radio da imam, a od ove u sredini ocekujem najvise...
mislim da bi ta u kombinaciji sa 50 klipicem trebala rijesiti prepoznatljivo trokiranje na 1/3 gasa kod dell karbova, a tamo kasnije na 2/3 i 3/3 bib trebalo biti dobro ovo suzenje za kasnije da nebude siromasna smjesa...
to sam gado onako iz glave, nisam jos probao ni jednu...drugi put
ivanm:
super si napravio.. kak si konuse pogađao, znaš da to mora biti na stotu...
CoK:
--- Citat: ivanm - 07 Listopad, 2010, 07:21:12 ---super si napravio.. kak si konuse pogađao, znaš da to mora biti na stotu...
--- Kraj citata ---
imao sam 2 igle doma originalne od kojih je jedna bila spicasta a jedna tupa, pa sam po njima radio...
premjerio sam sto se da premjeriti, gdje pocinje suzenje, di su zarezi za dizanje igle i tako to...
radene su od oka, zato i jesam skeptican :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju