Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (154/411) > >>

Drnda:

--- Citat: CoK - 13 Rujan, 2010, 23:16:48 ---ko kaze da je prevrtavanje?

serijala radi na nekih 7500 - 8500 kako je igor rekao

ajmo rec da ima najvise snage na 7500 pa ostalo nakupi kroz ubrzanje

--- Kraj citata ---
prevrtavanje, razvrtavanje prema krajnjoj kako zelis, htio reci vec kada je variomat napunilo pa prevrtavanje do krajnje brzine  :icon_thumright:

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2010, 23:19:42 ---prevrtavanje, razvrtavanje prema krajnjoj kako zelis, htio reci vec kada je variomat napunilo pa prevrtavanje do krajnje brzine  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
meni je prevrtavanje kad se stave prelake rolice pa se skuter dere a ne daje performanse, ne kuzim ovo

mislis kraj prijenosa? da nemoze vise od toga ili?

Drnda:
zeznuo sam se i meni je to prevrtavanje..
nisam na to mislio.. ne do rolica..
znaci kada remen dodje do vrha variomata, iza toga stupa razvrtavanje prema krajnjoj brzini, znaci recimo na 8800 rpm se remen popenje do vrha variomata i ide recimo 115 kmh, i dalje se pocinju od 8800 rpm penjati okretaji prema 9200 okretaja dok ne dostigne 130 kmh.. kontas sto zelim reci  :drunken_smilie:

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2010, 23:31:44 ---zeznuo sam se i meni je to prevrtavanje..
nisam na to mislio.. ne do rolica..
znaci kada remen dodje do vrha variomata, iza toga stupa razvrtavanje prema krajnjoj brzini, znaci recimo na 8800 rpm se remen popenje do vrha variomata i ide recimo 115 kmh, i dalje se pocinju od 8800 rpm penjati okretaji prema 9200 okretaja dok ne dostigne 130 kmh.. kontas sto zelim reci  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
kuzim otprilike, i sto s time?

Drnda:
ma htio reci , koliko se inace vrti, ako sa rezo spuhom i na razvrtavanju vrti 9200 rpm, ali je igor rekao odmah da vrti od 7.5 do 8.5 serijala, i da je oko 7.5 najjaci..
odgovoreno mi je vec  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju