Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
steeef:
to zbog distance amortizera viši...malo ga daj prema napred prema orginalnoj rupi...
dok sam ja digel zadnji kraj na svom sp-u bil je dobro izgledal i dobro za sjedit al je bacal zadnji kraj koma...a na kočenju da ne pričam..
CoK:
Sjecam se kod Docovog sr150 dok je imao distancer da je bio malo tvđi motor. Vec sam smislio nesto da bi ga mogao podesavati al otom potom. Bit ce sve tu gore pa cete rec sta mislite o tome. Sve uzimam u obzir,kritike najvise jer zelim da to izgleda kako spada ali jos vise da bude siurno. Pa ako se netko suzdrzava od pisanja jer misli da nece valjat slobodno napisite i svoje misljenje. :icon_thumright:
steeef:
dok sastaviš motor i upališ provozaj ga sa tom distancom al probaj i sa amortom u ori. rupi pa budeš videl...
gumy tie rekel dae njemu ok u ori rupi da se isto ponaša...
svakak je za upravljivost bolje spustit motora neg ga dizat...velim to sam osjetil dok sam na svom zadnji kraj digel...
CoK:
Probat cu definitivno,ali kad je amort tak na koso trpi veliko opterecenje na sredini pa mi se zato ne sviđa polozaj. Znam da ce to igrat ali kak dugo. A nebi htjeo da mi ovaj od*ebe,skup je :toothy10: :dontknow:
steeef:
zato nađi optimalu...
nek ostane tak okomito ko sad,samo upusti amort dublje u distancer da malo čučne dole zadnji kraj..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju