Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
sven_vx:
--- Citat: rakitje00 - 05 Prosinac, 2009, 14:21:36 ---ne kuzim zakaj ce morat sirit rupu???
--- Kraj citata ---
pa zato sto amortizer vise nije na starom polozaju po kojem je rupa napravljena...
doc-sr150:
--- Citat: sven_vx - 05 Prosinac, 2009, 14:17:16 ---sad ces morat i prepravljat undertail jer ti nece pasat rupa za amortizer,ali to je najmanji problem...sve u svemu svaka cast...samo naprijed... :icon_thumright:
btw-sta se to szale tamo u pozadini sa piaggio masinom??? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
aprilia af1 umjesto zadnje vilice ubačena makina od runnera...čumez
R@kija:
a nece trebat...nije neznam kolko duza masina...
doc-sr150:
--- Citat: rakitje00 - 05 Prosinac, 2009, 14:25:25 ---a nece trebat...nije neznam kolko duza masina...
--- Kraj citata ---
trebat če rezat plastiku,ma jebeš plastiku samo gasss...
CoK:
Eto,napokon neki korisni komentari. Nebitno sto je na sve vec racunato ;D :icon_thumright:
Da,ta cuvena rupa ce se najvjerojatnije morati sirit,ali nece predstavljat problem neki. Inace dosao sam do rijesenja nosaca za selene uz pomoc Doca i Ziggya (nije na forumu). Decko je zbilja dobar u bravariji kao sto sam vec napisao,tako da ce to bit po meni odlicno. Sva sreca SR ( :headbang: ) ima toliko mogucnosti,sto se tice pristupacnosti,na rami da jednostavno nemogu vjerovati. Sto god zamislis mozes ostvariti bez nekakvog velikog problema. Konkretno nosaci selena...Vidio sam dosta projekata ovdje gdje su ljudi rezali postojeci dio sasije pa zavarivali nosac od SP,sto je zasigurno dobro rijesenje,ali nema povratka vise,onda kemijanje nosaca od cijevi i varenje za sasiju istog...Ovdje,ako se sve dobro pripremi,je plug'n'play ;D Jedan je nosac napola zavrsen,pa kad to rijesim do kraja poslikat cu da se vidi.
Do tada :hello:
Hvala na komentarima ofskroz :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju