Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
igor.sb:
iznosi teoriju, paljenje guma il voznja na zadnjem ? :toothy12: :toothy12:
te-te-ac:
--- Citat: igor.sb - 10 Srpanj, 2010, 13:13:09 ---iznosi teoriju, paljenje guma il voznja na zadnjem ? :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ako mene pitaš.. fulo si oboje.. :icon_tongue:
voznja na prednjem.. :toothy12:
odo šarafat.. danas mora bit na poligonu (ne vise na glavnoj cesti..) :binkybaby:
dino_180:
znači milijardu posto se dam kladit da je meni nezz za ovaj fxr pukla zato jer kad variomat ostari polir s bolcne variomata ode i počne bolcna korozirat.kad se napravi dovoljan sloj hrđe variomat nemože otič do kraja znači nemre poterat remen i naravno pri milijardu i nešto okretaja radilica jako trpi.kada sam promjenio i stavio drugu radilicu(hexagon150nikad otvaran)sve je kratko bilo ok dok mi se nije dosjed na praktički novoj radilici nije počeo uništavat tada sam kupio malossi variomat i od kad sam ga kupio nije se luft jače radio.al pošto je radilica več bila u banani puko sam i kupio malossi i od kad sam stavio ima lufta u toleranciji.uglavnom siguran sam milijardu posto da je radi varia pukla jer se točno na bolcni vidi izlizan hod variomata koji je klizio samo po pol bolcne.zasad mi je sve ok.i uz to naravno naglo startanje plus tuning plus zadnji plus cukanje i eto ti ga.to je moje mišljenje jer sam fakat doktorirao svog sp i sve sam eliminirao i blokove promjenio i remen i ventilvar ma sve šta bi moglo biti uzrok pucanja.
igor.sb:
--- Citat: te-te-ac - 10 Srpanj, 2010, 13:18:41 ---ako mene pitaš.. fulo si oboje.. :icon_tongue:
voznja na prednjem.. :toothy12:
odo šarafat.. danas mora bit na poligonu (ne vise na glavnoj cesti..) :binkybaby:
--- Kraj citata ---
vidis smajlice :toothy12: :toothy12:
dino_180:
možda vožnja na zadnjem ne šteti 50ccm ali ja mislim da na BB jaaako puno znači.čak i na 4t.isto ovisi jer ga cukneš il samo na snagu na gas.pa daj si zamislite koje opterečenje trpi ta radilica promjera 1-2cm.a da ne pričam prjenos zvono itd.
ja se ispričavam kaj offam temu.neču više.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju