Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
mario_f15:
a daj lazes !, imas bocni nogar i opet naslanjas po nekim panjevima.... :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
jel ja to vidim neku tablicu gore.. ::)
kupi si bgm distancer, onaj sto je doc imao... :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
te isss kaki je to runner...
CoK:
--- Citat: mario_f15 - 14 Lipanj, 2010, 20:53:56 ---a daj lazes !, imas bocni nogar i opet naslanjas po nekim panjevima.... :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
jel ja to vidim neku tablicu gore.. ::)
kupi si bgm distancer, onaj sto je doc imao... :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
te isss kaki je to runner...
--- Kraj citata ---
de dobro je
tablica koju su mi htjeli skinut panduri 2 puta al ''nisam imao serafciger'' :toothy3:
bgm je za pickice
marko_AeRoX:
cok, ja se nebi zajebavao s distancerom... frend isto stavio homemade dok mu se nije saraf skroz svinuo... dobro da je skuzio na vrijeme pa mu nije undertail poceo po kotacu strugati :toothy3:
CoK:
--- Citat: marko_AeRoX - 15 Lipanj, 2010, 19:36:34 ---cok, ja se nebi zajebavao s distancerom... frend isto stavio homemade dok mu se nije saraf skroz svinuo... dobro da je skuzio na vrijeme pa mu nije undertail poceo po kotacu strugati :toothy3:
--- Kraj citata ---
M10 nece spigat...
Malo kemijanja,ak nisi ziher nemoj radit
marko_AeRoX:
--- Citat: CoK - 15 Lipanj, 2010, 19:38:50 ---M10 nece spigat...
Malo kemijanja,ak nisi ziher nemoj radit
--- Kraj citata ---
onda gutenberg :icon_thumright:
al var bi fakat mogao malo popravit :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju