Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
fic:
al ne ozb pitam... znam da je nenad rekao nes da nikako ne odgovaraju.... da imaju lufta i sl... i frend je uzeo za sr-a 50 ista stvar
Drnda:
--- Citat: CoK - 09 Lipanj, 2010, 19:19:42 ---smece za smece
--- Kraj citata ---
to i ja imam naviku reci :toothy12: :toothy12:
CoK:
--- Citat: fic - 09 Lipanj, 2010, 19:30:45 ---al ne ozb pitam... znam da je nenad rekao nes da nikako ne odgovaraju.... da imaju lufta i sl... i frend je uzeo za sr-a 50 ista stvar
--- Kraj citata ---
da nenad kaze JUMP jel bi skocio?
BTW...none kralj,daleko od toga
Jesi ih imo fiiiiic? Nisi? OK
ruckice su prejebene,nema lufta ni jedna i odmah prima prva, to je nesto predivno
--- Citat: Drnda-1 - 09 Lipanj, 2010, 19:33:20 ---to i ja imam naviku reci :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ne kuzim :toothy11:
[SB]Replica 180:
imam ja rmsove crne, nikakvih problema, nema lufta i sl.
efz:
sto se tice rucica........kako sam stavljao na svoju SRku iza disk, bio sam dobio srebrnu rucicu, a original prednja je bila crna.......uzo te RMSove stavim gore i zadnja mi je imala lufta tak da mi je cijelo vrijeme bilo upaljeno stop svijetlo........1. sam mislio da sam dobio shebanu pumpicu, al kad sam vratio staru (original) rucicu sve je bilo ok, nit je bilo lufta, nit je stop svijetlio, i ta RMS se jako tesko dala usrafit, tj. nije se dala skroz stegnut.............rucka je bila narucena po katalogu, i na izgled nije djelovala nimalo drukcija, tako da nebi mislili da nije bila odgovarajuca..........moja pretpostavka je da je sfusana :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju