Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (2/411) > >>

CoK:
Od gore navedenog,blokovi su oprani,zamijenjeni su zasad lezajevi dosjeda nosaca tako da ih mogu sklopit i pocet smisljat nosac masine. Ono sto sam ja imao u glavi je slicno,gotovo identicno nosacu aprilie sr150,samo u manjoj izvedbi. Znaci ovo..

Ako bi netko imao neku ideju dok ovo nije realizirano slobodno neka kaze.
Napomena: sve preinake na motoru,sasiji...ce biti rađene na nacin da budu potpuno odstranjive. Tako da projekt ne zavrsi u oglasu ako zagusti, te da u slucaju nepogodnosti 50 ccm makina ide bez kemije gore (registracija ili slicno)  :frajer:

steeef:
ovakav nosač iliti škare su i na sp 180....
pogledaj u oglasu,možda ko trži kaj tak..il od sr150..
moreš složit da se skida na šaraf dole ak misliš opet stavljat 50cc mašinu zbog tehničkog il sl..

gokiSP:
imam ja nosace sp i vxr  :icon_biggrin:

steeef:
prodaj il doniraj onda dečku  :icon_biggrin:

btw mogel bi ti stavit 180 lc gore pošto već imaš kiler i crijeva na srki  :icon_biggrin:

CoK:

--- Citat: stefek - 03 Prosinac, 2009, 12:59:27 ---ovakav nosač iliti škare su i na sp 180....
pogledaj u oglasu,možda ko trži kaj tak..il od sr150..
moreš složit da se skida na šaraf dole ak misliš opet stavljat 50cc mašinu zbog tehničkog il sl..

--- Kraj citata ---
evo bas sam editirao post iznad...stvar je sto su te skare predugacke da bi usle u ramu ili u nosac od 50ccm, ali ce bit tako..vec je  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju