Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (93/411) > >>

Luka 0101:

--- Citat: CoK - 22 Svibanj, 2010, 20:21:25 ---Bezveze si skidao, slikao i uploadao  :icon_thumright:

Bio frend sad,slagao njemu srku i ima multivar...probao sam na svome i ono...srednja zalost dobas je start i ubrzanje do 80 ostalo isto. Nadao sam se barem malo vecoj top speed

--- Kraj citata ---
nada je ....

igor.sb:

--- Citat: CoK - 22 Svibanj, 2010, 20:21:25 ---Bezveze si skidao, slikao i uploadao  :icon_thumright:

Bio frend sad,slagao njemu srku i ima multivar...probao sam na svome i ono...srednja zalost dobas je start i ubrzanje do 80 ostalo isto. Nadao sam se barem malo vecoj top speed

--- Kraj citata ---

veci top speed zaboravi

koje role si probao?

ako je tako onda je nevjerovatno ustelan prijenos s tim dugim centralnim i 12,5 rolama

ALI znam kako je bilo kad se kod karla stavio multivar na spustenu glavu, umjesto 12g rola i dugog centralnog, razlika bas osjetna

spusti glavicu  :icon_thumright:

i makni uljnu pumpicu opterecujes radilicu bzvz  :laughing7: :laughing7:

CoK:

--- Citat: igor.sb - 22 Svibanj, 2010, 22:22:04 ---veci top speed zaboravi

koje role si probao?

ako je tako onda je nevjerovatno ustelan prijenos s tim dugim centralnim i 12,5 rolama

ALI znam kako je bilo kad se kod karla stavio multivar na spustenu glavu, umjesto 12g rola i dugog centralnog, razlika bas osjetna

spusti glavicu  :icon_thumright:

i makni uljnu pumpicu opterecujes radilicu bzvz  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Bojim se dirati glavu zbog onog 'brijega' u cilindru

Prijenos je takav kakav je, probo si i sam  :dontknow:

12,5 rolice sam probao u multivar, ali htio bi i 13 probati, te frend ima i ide fino skuter

Uljna ce out cim prije

gokiSP:
Kakav "brijeg"?  :'(

igor.sb:
nisam reko da dizes cilindar vec da glavu spustis

brijeg ce ostat di je :P

sto nisi probo te 13, koje 12,5 si probo svoje il multivarove zbunjujes pomalo

goki sta te briga :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica