Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (89/411) > >>

cameosb:
maro je u pravu

stavi onakav bgm ov

CoK:
OBOZAVAM ovaj skuter!!! To je najbolji skuter na svijetu isto ko i oni koji su ga slagali i savjetovali!!! U zavoju se ponasa ko 50ka sa drugim gumama,ne plese,ne nosi u stranu i ne,NIJE cviknuo nego je rikla svjecica**  :wav:  Mogu ga spustit u zavoju i vise nego dok je bio 50ccm sto mi je iznenađujuce i izgleda da stabilnosti puno doprinosi iglicasti lezajevi u klackalici i svaka cast onome ko se toga sjetio. Zadnji kraj ce vjerojatno pricekat malo ali ja bi digao bas kako igor kaze 2cm maximalno jer ako bude vise bit ce teze u zavoju,no otom potom.

Karlo u pravu si  ::)

Moram popustit amortizer malo je pretvrd za mene (da,moj se moze stelat :thebirdman: )

** Sto se tice svjecice...preporuke? trenutno je RN2C unutra,koja je ona kaj rastapa klip? Da nju stavim il kaj? SuperBosna sa 3 elektrode?

Bez zajebancije,koja svjecka?

I jedan mali MUST HAVE savjet za srke...OBAVEZNO zastitu auspuha,utege volana i nove srke one plastike dole (slideri)  :icon_thumright:

::)

x_X_x:
Zašto od svih guma MC16?  ::)

CoK:
Zato kaj nisam radio do sada i nema se para. Imam drugih obaveza osim skutera,a ovo mi je usput bilo. Kad bude novaca bit ce i nogar,i gume,i multic,i karb i rega  ::)  do tada,snađi se sine  :toothy11:

x_X_x:
Ma sve ja to kužim, ali po onome što si rekao, ispada da si uzeo nove gume, pa zato pitam zašto baš MC16.  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju