Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
sven_vx:
dizi zadnji kraj :icon_thumright:
CoK:
--- Citat: karlo.sb - 21 Svibanj, 2010, 20:28:16 ---nek ti je sa srecom i de makni tu uljnu ne treba ti to u zivotu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: Odmah se sjetim tvog brata kak mi pamet soli ali neka,mali je u pravu svaki put...skoro svaki
pumpa ide van,sad sam ga przio i nije se ponovilo gutanje gasa,jos uvjek razmisljam o raskapanju...al to cu poslje cevapa odlusit
neki mali distancer bi ubacio jer se ovako cini dosta nizak,kad se sjedne na njega drugacije je to odmah...mozda kojih 2,3cm u zrak :dontknow:
igor.sb:
--- Citat: CoK - 21 Svibanj, 2010, 21:06:52 --- :icon_thumright: Odmah se sjetim tvog brata kak mi pamet soli ali neka,mali je u pravu svaki put...skoro svaki
pumpa ide van,sad sam ga przio i nije se ponovilo gutanje gasa,jos uvjek razmisljam o raskapanju...al to cu poslje cevapa odlusit
neki mali distancer bi ubacio jer se ovako cini dosta nizak,kad se sjedne na njega drugacije je to odmah...mozda kojih 2,3cm u zrak :dontknow:
--- Kraj citata ---
:thebirdman:
nekih 2-3 cm je dosta, neko bi reko to je nista
onaj docov kad sam stavio previsoko mi bilo, nije to to
ak ces dizat, podigni za cm-2 max
tek toliko da mos rec da imas distancer :thebirdman:
đem :toothy11:
karlo.sb:
nasprem serijskog polozaja njemu stoji dosta nize tako da mu ni koji cm vise nece biti previse
ne mozes uspoređivati svoj i njegov :thebirdman:
igor.sb:
nisam znao da si vozio cokov sr :icon_tongue:
osim sto si se vozio odozada pa si visio vise neg da si ga vozio sam ::)
:thebirdman:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju