Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (75/411) > >>

CoK:
Fala fala  :icon_thumright:

--- Citat: Daci - 08 Svibanj, 2010, 11:26:52 ---ulje se toči tak da spustiš teleskop (sjajni dio vilica) do kraja i onda točiš ulje se dok ne bude od vrha teleskopa do ulja 80 mm +/- 2mm

--- Kraj citata ---
Ima ovdje istine,to cu drugi puta

--- Citat: aeroxtuning - 07 Svibanj, 2010, 22:27:21 ---Tako jedostavno,a tako dobro da je to čudo  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
;D

Upravo se vratili doc i ja sa moto susreta iz SlavonskogBroda i svaka cast deckima sto su nas ''udomili'' dali nam jest i pit itd... ekipa je strasna provod jos bolji i skidam kapu svima. Naravno u petak navecer doc i ja proveli noc u garazi da se pripreme skuteri za put jer smo se jednostavno morali provozat po brodu sa ekipicom. U petak smo dosli sad se vratili i zbilja je bilo predobro,ko je bio znat ce ko nije nije kul. Ljudi (koji ce se sami prepoznat) su za 10 i skidam kapu svima. Nadam se da cemo dogodine opet  :hello:

igor.sb:
prica se da sr leti za ''serijalu''  :toothy10: :toothy10:

savrsena je, nema boljeg skutera kojem je tako dobro legla bb masina

stvarno bi bio grijeh da niste ''dosli'' skuterima

[SB]Replica 180:
predivan stroj  :icon_thumright: :icon_thumright:, uzivao sam vozeci ga  :headbang: :hello:

doritos:
skut je do jaja :icon_biggrin:

vanjossi:
poslati slike aprilinom zastupniku, kao sto je netko napisao bas mu je lijepo legla BB makina, svaka čast  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju