Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
igor.sb:
kad ce bocni ::)
doc-sr150:
--- Citat: igor.sb - 29 Travanj, 2010, 16:08:23 ---kad ce bocni ::)
--- Kraj citata ---
dolazimo u brod sa alatom pa če onda bit bočni...
CoK:
--- Citat: doc-sr150 - 29 Travanj, 2010, 16:33:31 ---dolazimo u brod sa alatom pa če onda bit bočni...
--- Kraj citata ---
POTPIS!
--- Citat: flomo - 29 Travanj, 2010, 15:42:42 ---sr je prejeben... :o :o
--- Kraj citata ---
:toothy11:
Inace furam ciglu sa sobom pa na nju,al mi se sad nije dalo vadit iz sica
CoK:
Nije update projekta,ali sa ovime ce biti puno lakse raditi...
Ugodno iznenađenje od clana obitelji. Garnitura alata sadrzi odvijace,sva kljesta od kombinirki do kljesta za zegere,malu racnu do 14 gedore,veliku racnu,set kljuceva od 7 do 19,cekic,durslage raznih velicina i sjekac,pilu za zeljezo sa rezervnim listicima,cak vaser vagu i metar i jos puno puno toga...sve fino poslozeno u kofer. Uglavnom ja presretan i jedva cekam pocet serafit neki rac. ;D
CoK:
Ok,bilo dosta zajebavanja sa pi*darijama pa se odlucio pozabavit malo stabilnosti i oscilacijama (pametna neka rijec...vibracije bokte!!). Posto sam poceo radit pristupacnost dijelova i potrosnog materijala se odjednom povecala pa sam tako nabavio (citaj ''ogrebo'') i ulje za vilice. Posto je zimu cijelu naopacke bio vilice su propale kada sam ga stavio na kotace i ostale dolje. To je povecalo vibracije katastrofalno (zna Igor iako ce on pricat o klackalici) a o rupama necu ni pricat...
Naravno dizalice neam ni nista slicno pa je cigla posluzila
Usput pogledao i disk plocice kojih jos ima pa necu mjenjat,imam jedne mado nove za nedaj boze
E sad,kblazena bila nova srka... (naravno kad nemas kiler i crijeva da smetaju) postoji jedan poklopac kroz kojeg se mijenjaju zarulje da se netreba rastavljat pol skutera koji je pojednostavnio posao jako puno. Poklopac van,maska kispod koje se toci ulje van i eto vilica :icon_thumright:
Tras tras i stapovi su vani. Ulje je gradacije 10 W 20 repsolovo dok je serijsko 5w ako se ne varam. Htjeo sam malo tvrđe vilice od serijskih jer su ove ipak krace od org 150.
Evo meni nepoznanice (da joj j#bo pas mater) kolko sam se namucio kod donjeg vijka kad nemam kompresor...iznutra je fino za 14 imbus primis okrenes ko covjek i amen
U vile sam tocio 1,2dcl ulja i pokazalo se katastrofa...bile su pretvrde,cak tvrde nego sto su bile tako da sam rastavio i izlio tih 0,2 i sad je beba.
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju