Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
dacerovs:
--- Citat: Prebi - 23 Studeni, 2018, 13:47:10 ---Pitanje, ne mogu naci u temi, kako je ova srka regana na veliku tablicu? Kostur od stare pa prepravljane plastike ili?
--- Kraj citata ---
Vrlo vjerojatno je atestirana
Sent from my iPhone using Tapatalk
aragonY:
Ram je od stare srke a plastike od nove sjecam se da sam citao to negdje s pocetka teme, jedino ako se u međuvremenu nije nesto promijenilo :)
RunnerSukosan:
--- Citat: walkay - 12 Kolovoz, 2018, 23:52:20 ---Kako drzi motor sa heidenau gumom?
--- Kraj citata ---
Nisam.ni vidio tvoj post... Ugl guma je pun pogodak i vrijedi svaku kunu. Iako je gljivasta s lakocom mijenja smijer, stabilnost pri kocenju je za svu pohvalu. Naspram diabla na runneru 3 klase bolja. Po kisi se nisam puno vozio al do sad sto sam iskusio nije bilo problema.
Prebi - rama je od 125 srke, a plastike od nove.
RunnerSukosan:
Srka je na zimskom odmoru... Neke nove stvari su se narucile tkdd..
Neke slike su simbolicne jer nisu dijelovi jos stigli..
Od ostalih sitnica ssu preventivno promjenjeni lezajevi volana,kupljene rox pumpice i set radijalnih, vxr polutke, nova kociona tekucina, akumulator novi, narucene ledice, nova heidenau k61 guma, novo crijevo sto spaja box i karb i nove plocice..
Jos gledam izvuc neku dobru ponudu za braking straznji disk , ako ne ide novi serijsk. Ja i kolega BP smo razmatrali napraviti boostbottle da se umanji pljucanje na filter. Karb ce se potokarit na 26 i onda ide veci usis (malossi vl16).
aragonY:
Nemoj sad sfusariti taj sat samo da ispadne iz ruku potrudi se malo ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju