Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (390/411) > >>

aprilija top:
brzi odaziv na gas ima flah  :toothy12: :icon_biggrin: :toothy9:

Corector:
Remen mora biti krut, dodje mi da uzmem opet kevlar. Dopizdili mi lagano serijski, 3000km i omlohave, a onda rupaaa. Popeglas je s tvrdjim centralnim, pa je opet imas kadide dugo u brdo i imas gubitke.

Buraz mi vozi opusteno skuter i to traje dosta duze.

dacerovs:

--- Citat: Corector - 08 Svibanj, 2018, 09:43:09 ---Remen mora biti krut, dodje mi da uzmem opet kevlar. Dopizdili mi lagano serijski, 3000km i omlohave, a onda rupaaa. Popeglas je s tvrdjim centralnim, pa je opet imas kadide dugo u brdo i imas gubitke.

Buraz mi vozi opusteno skuter i to traje dosta duze.

--- Kraj citata ---
Slazem se u potpunosti, ja sam prije ovog novog pia remena vozio Malossijev kevlar, znaci em brzi odaziv na gas em nema pada okretaja i to bio prijenos hladan bio usijan, prva liga. Od ovog  Pia remena si moram odma pivu popit cim pomislim na njega.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CoK:
A jel taj pia remen bio novi? Na 50ccm se jos vise osjeti kad postane gumen...nema puno mudrosti, serijskki skuter serijski remen, turpija skuter - sto ocekivati od serijskog prijenosa? Da ode eto sta  :glasses9:

RunnerSukosan:
UPDATE!

Samo kratka obavijest da se ne moze pripasat sat sa SRke Ditech piaggio na sr karb... Sat se napaja preko ecu-a koji ima kod te bez ecu ne radi...  Znaci ili koso ili satbod bicikle :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju