Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (370/411) > >>

boulybox:
Jesi nabavio fikserovu marmitu ili ostajes na svojoj

CoK:

--- Citat: SF2 Freak - 23 Veljača, 2018, 17:53:59 ---Kolko srcu litrenjaki sa takvim karbovima ?

--- Kraj citata ---
kolko trebas?

RunnerSukosan:
Suhi koliko ulijes :laughing7:

Nisam nis nabavio, rekao je fadil na probu dat fxr. Meni ovako odlicno ide, ako ne bude neka razlika necu ni kupovat.

boulybox:
a koja ti je tocno oznaka iza na loncu, ja sam na 172 ac probo aupuh od starog skippera(94. godina), sifra je sc 12 c864.235 jer sam mislio da je bez katalizatora no nakon nekakavih voznji se iz njega culo ono pucketanje kakvo stvara izduv sa katom. dakle na 172 sa svime serijskim od popratnih djelova i istim rolicama ice nije iso preko 115 po satu, a kada sam zamijenio auspuhe i stavio LV touringa motor je isao jednako znaci isto 115 po cuki( nekih 111 gpsa). tako da ispada da nema neke lude razlike, medutim kad usporedis LV touringa i FXr bez kata, razlika je u promjeru grane, kod LV-a 26,5mm a kod FXr 28mm, kod SKR-a cini mi se da je nesto izmedu ovog dvoje.
neznam kakvi su tvoji dojmovi?

RunnerSukosan:
Koliko se sjecam cok je rekao da je od skippera spuh, oznaku stvarno nezz. Sad kad budem mijenjao gume cu provjerit.
Sto se tice mojih dojmova ja sam zadovoljan, najnormalnije se ponasa, motor se super razvrtava. Krajnja ovisi o rolicama i sajbici znaci 120-135gps. Vidit cu hoce li biti neke razlike sa fxr spuhom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju