Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
CoK:
--- Citat: walkay - 21 Prosinac, 2017, 15:34:28 ---Ja sam imao na tom usisu 28 mm pwk, pa nisam ni stavio venturi, nisam htio brusit pa je radio i bez toga dobro, tako da po meni nije nuzno to staviti...
--- Kraj citata ---
dobro nije dovoljno dobro
...ne znam sto ces turpijat, ali matija mirno spava zasad.... :laughing7: mallagutti fino udara
RunnerSukosan:
Danas je trebao bit dobar dan, napokon poceli radovi...
Kasnije sam doradio ovu rupu na venturiju.
Ociscen karb, klip i cil od cadje. Steta sto nemam prije i poslije sliku klipa.
Lageri i radilica montirani. Veliko hvala rodjaku Correctoru na lagerima!!!!! Nek mu je vecna slava!
Naravno sve overeno moment kljucem! :icon_thumright:
Stavljen mhr iglicasti umjesto jasil. I tu nastupa PROBLEM. Malossi karike koje mi je poslao Scooter Attack imaju tvornicku gresku. Jedna karika je kriva i nemoze sjest u utor. Da nebi opet netko rekao odmah cu sve preduhitriti, probao sam tu kariku gore ,dole ,na drugu stranu stavit i nece. U utoru nema cadje.
Vjv poslije nove idem u njemacku pa cu se zaletit do njih da vidim jel se da nesto dogovorit. Usput im pokupit onog roxxa za dusevne boli :icon_biggrin:
dario007:
Steta da blokovi nisu dobili dozu turpije,kad su vec otvoreni.Bilo bi dobro da si malo zagladio put smjesi. :toothy10:
Jesi hladio radilicu kad si ubacivao u blok ili si samo lezaje ugrijao,posto mi ne izgleda smrznuto radilica?
Sad ga jebi s karikama,lakse ti je narucit nove nego se natezat s ciganima,dacerovs vec 2 tjedna ima borbe s njima pa nikako na zelenu granu...
Na kojem zazoru su ti stare karike,jesi mjerio mozda?
RunnerSukosan:
--- Citat: dario007 - 24 Prosinac, 2017, 00:15:06 ---Steta da blokovi nisu dobili dozu turpije,kad su vec otvoreni.Bilo bi dobro da si malo zagladio put smjesi. :toothy10:
Jesi hladio radilicu kad si ubacivao u blok ili si samo lezaje ugrijao,posto mi ne izgleda smrznuto radilica?
Sad ga jebi s karikama,lakse ti je narucit nove nego se natezat s ciganima,dacerovs vec 2 tjedna ima borbe s njima pa nikako na zelenu granu...
Na kojem zazoru su ti stare karike,jesi mjerio mozda?
--- Kraj citata ---
Necu nis gladit posto je sve u mjeri. Radilica hladena, sve je kliznilo.
Ma idem osobno po karike posto cu ionako oc u njemacku.
Dax:
Steta za karike,sranja se desavaju,u zadnje vrijeme su poceli fušati sa zajebima,katastrofa!
Samo naprijed,kako to sve ide to bude vozilo jos prije nove hahahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju