Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (332/411) > >>

SF2 Freak:
BEz daljnjega. Sr je ustelan maximalno kolko se moze bez necih zahtijevnijih prerada. Jesmo li ofišel ili ne  :laughing7:
Razgovor dva meštra
"Jel na gas dize na zadnji u startu... Ne ...  Nego kaj onda ... Pa kuri gumu"   :happy6: :headbang:

CoK:

--- Citat: SF2 Freak - 31 Prosinac, 2016, 11:53:35 ---BEz daljnjega. Sr je ustelan maximalno kolko se moze bez necih zahtijevnijih prerada. Jesmo li ofišel ili ne  :laughing7:
Razgovor dva meštra
"Jel na gas dize na zadnji u startu... Ne ...  Nego kaj onda ... Pa kuri gumu"   :happy6: :headbang:

--- Kraj citata ---
:glasses9:

Javi rezultate sljedeci tjedan :icon_thumright:

CoK:
Posto je obujam posla pao i firmi, uspjelo se malo i po apriliji radit. Servisirane su vilice, kocnice, ulje u prijenosu..nabavljen je novi spojler koji daje +3hp minimum, znaci skinuta je bocna nogica zbog njega, sve za konje...evo slika pokoja i sa koleginim brzina borcem  :headbang:

Stay tunjo

photo hosting sites

free image host

Skoro sam zaboravio...jos +2 extra hp za brzina borca i ubijenu srku dobili smo montazom sexy torbica za sminku, pljuge i grill piletinu...must have! (Torbice su dostupne u plavoj, crvenoj i sivoj boji i cijeni od mizernih...na samo na pm SF2freaku)  :glasses9: :icon_scratch: ....da  :icon_thumright:

photo uploading

imgupload

steeef:
eserka je do jajec,samo ova nexus zastitna plastikaspuha mi nije nesto..ni na nexusu a kamoli na sporteru  :icon_biggrin:
torbice su kul,pasent svaka uz svoj skuter (peza edisn mi je ipak vise kul nego sr edisn,jebiga cole..)
jel to samo nabaceno il se kace za sic?

Tomi_ZG:
Vidiš meni je baš ok ta plastika,bolje nego onaj pleh
Još samo gume stavit,kad će na regu?

Kakva je ono kutija "fuj krpe",promaklo mi to do sad,bit će Suhom za gablec držat  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju