Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
walkay:
Ajde super, sta ti mislis koji je bolji variomat, ovaj stariji tip od Skippera ili od SP-a, ne mislim na krajnju, posto znam da SP variomat ima prednost sto se toga tice, ali ovako na startu, ubrzanje...
CoK:
--- Citat: walkay - 01 Studeni, 2012, 17:23:55 ---Ajde super, sta ti mislis koji je bolji variomat, ovaj stariji tip od Skippera ili od SP-a, ne mislim na krajnju, posto znam da SP variomat ima prednost sto se toga tice, ali ovako na startu, ubrzanje...
--- Kraj citata ---
mislim da je skipperov bolji sto se ubrzanja tice, ali krade krajnju dosta...
Miki-speedy:
--- Citat: CoK - 01 Studeni, 2012, 15:31:24 ---
--- Citat: MALES SR180r - 01 Studeni, 2012, 15:17:58 ---koja getriba je gore ak se smije znat?
--- Kraj citata ---
SVE serijsko, ali SVE
150ac getriba
zuvao sam te neki dan u vezi plovka, neznam jesi rijesio to ili ne
--- Kraj citata ---
hmm,tu igor ima prste :drunken_smilie:
Lajk! :icon_thumright:
igor.sb:
nema, mozda Karlo ima
cok je uvijek govorio da je to sr kakav bi volio imat :toothy9: :toothy9:
i bravo cole ubrzaj te slike
CoK:
Upozorenje: u ovoj temi nije objavljeno najmanje 60 dana.
Osim ako ste sigurni da želite odgovoriti, molimo vas da razmislite o započinjanju nove teme..
Bokte...evo di sam poceo, tu cu i zavrsit :) ovom pojektu je dosao kraj ovaj utorak...motor je registriran, i uredno broji kilometre. Cijeli tjedan se vozim s njim na posao i s posla i jako sam zadovoljan sto je tome napokon dosao kraj. Evo par slika da ne duljim
Od setupa treba navest samo 172 AC majka, ostatak je serijski. Problema na tehnickom nije bilo bas nikakvih, skuter ide solidno i nadam se da ce potrajat. Eto, hvala svima koji su pratili projekt davno prije :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju