Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
MALES SR180r:
ćoook
imam ti a đek,ak nisi međuvremenu već i 3 nabavio....
jel imaš još onaj sporcki plovak?
CoK:
--- Citat: mhr-team - 17 Rujan, 2012, 13:28:28 ---Upozorenje: u ovoj temi nije objavljeno najmanje 60 dana.
Osim ako ste sigurni da želite odgovoriti, molimo vas da razmislite o započinjanju nove teme..
pa dobro majku mu jel se radi šta? ili samo bildaš :upsopetja:
--- Kraj citata ---
samo bildam :sad1:
prosla me volja za srom, cekat ce zimu ako cu i tad imat vremena za njega :)
Drnda:
nesto kao ja, radi malo ili nimalo :toothy11:
mhr-team:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Rujan, 2012, 21:52:08 ---nesto kao ja, radi malo ili nimalo :toothy11:
--- Kraj citata ---
gogy se bar pohvali sa kojom slikom (rezultatima bildanja) na FB, ti drnda ni to, bar stavi slike mandarina ak niš drugo,..... ne budi drnda :angry7:
CoK:
Danas je dubre upalilo, i napravio sam kratku voznjicu po ulici...dao sam si truda oko sklapanja i napravio sve za tjedan i po dana. Svasta se napravi kada se ima vremena :)
Jako sam zadovoljan napretkom, i dao sam si truda da to bude onako kako sam zelio da bude a ne samo nabacano kao prvi puta kada sam sklapao. Slikama cu vas pocastiti cim mi ova gamad iz t-mobilea posalje mobitel, mamu im j***
Plastike pasu sve kao da je original, nista nisam trebao dodatno pripasivati i s time sam prezadovoljan :icon_thumright: . Masina radi tok tok tok, kako i treba da bude :)
...nist eto, to je to dok ne budu slije
pa se slusamo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju