Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (32/411) > >>

aeroxtuning:
jako dobra boja,bitno da se lijepo opitura.....odma da znaš,ali vjerovatno znaš,mat ti je malo teza za održavanje :)

R@kija:
malo pomalo čokica sređuje ko ja svoj bicilindrico...

CoK:

--- Citat: aeroxtuning - 11 Veljača, 2010, 23:51:14 ---jako dobra boja,bitno da se lijepo opitura.....odma da znaš,ali vjerovatno znaš,mat ti je malo teza za održavanje :)

--- Kraj citata ---
znam  ;D Al mi se sviđa jako pa ce bit
--- Citat: rakitje00 - 11 Veljača, 2010, 23:52:52 ---malo pomalo čokica sređuje ko ja svoj bicilindrico...

--- Kraj citata ---
;D

CoK:
Radilica u blokovima  :toothy9: Masina je sastavljena,klip cilindar isto jos prijenos i pi*darije i moze montiranje. Od vecih radova jos treba instalaciju provest na ramu koja je precvikana kod reglera i spojit na postojece prekidace. Vrisnuo mi mob pa necu imat s cim slikat...

btw,ovim putem se zahvaljujem SBreplici,pravi se dijamant nema sta  ;D pusaaaaaaaaaaa

CoK:
Masina komplet slozena i montirana na skuter,danas je odradio svojih prvih 10 min na leru  :toothy9: Jos srediti struju,nabaviti zadnju celjust i pi*darije (vijke,matice...) i voznja. Mob je riknuo,cim se snađem za slike stavim. Aj bok  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju