Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
R@kija:
josipe ,jel nije neko na happeningu u cakovcu prošle godine vozio sa 21mm na spu,neko iz splita ako se ne varan?!
Josip:
--- Citat: R@kija - 15 Travanj, 2012, 13:08:49 ---josipe ,jel nije neko na happeningu u cakovcu prošle godine vozio sa 21mm na spu,neko iz splita ako se ne varan?!
--- Kraj citata ---
da, na sivom sp-u (nesudenoj mojoj trkalici :toothy12:) jurca je vozija taj skuter, nakon pucanja radilice na zipu
ista je stvar ko na 20,5mm, samo sto na stock carbu el. cok nije bio ispravan, a na 21 je bio manualni pa je stipe stavio samo iz tog razloga dellorto 21 :icon_thumright:
CoK:
ha zapelo je...u proracunu :dontknow:
vozio sam 150 skippera na 19 karbu, ali stalno je imao previse goriva, a manju diznu stavljat je...pogubno :D
@gianelli - bjezi od servisa sto dalje, nema tu kruha :)
[SB]Replica 180:
fali ti torq na slici :icon_scratch:
MALES SR180r:
--- Citat: CoK - 15 Travanj, 2012, 18:13:24 ---ha zapelo je...u proracunu :dontknow:
vozio sam 150 skippera na 19 karbu, ali stalno je imao previse goriva, a manju diznu stavljat je...pogubno :D
@gianelli - bjezi od servisa sto dalje, nema tu kruha :)
--- Kraj citata ---
imo sam ja za probu na 150 maški 19 frgu,sa 85 diznom,i nije išlo nikak,al sa dignutim čokom je bilo "normalno",ko sa 20..... :zubo: :omfg:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju