Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
enel:
--- Citat: CoK - 10 Prosinac, 2011, 16:16:51 ---znam bokte...samo psssst
--- Kraj citata ---
pssst htjet ce gagi race pa sta cemo...
Jel stvarno toliko puno razlike ima izmedju 150 AC i 172 AC? Nisam nikad vozio bb, al bi htio znati razliku jer garant pored tih 22ccm se dobije i puno bolji cilindar tako da mora biti razlike :icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: enel - 10 Prosinac, 2011, 16:46:56 ---pssst htjet ce gagi race pa sta cemo...
Jel stvarno toliko puno razlike ima izmedju 150 AC i 172 AC? Nisam nikad vozio bb, al bi htio znati razliku jer garant pored tih 22ccm se dobije i puno bolji cilindar tako da mora biti razlike :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
taj pomak u kubikazi neznaci ni blizu koliko drugi tajminzi na 172...
CoK:
--- Citat: luna500rr - 10 Prosinac, 2011, 17:01:11 ---taj pomak u kubikazi neznaci ni blizu koliko drugi tajminzi na 172...
--- Kraj citata ---
toga se ja i bojim :laughing7:
moment se osjeti na kubikazi, a za tajminge cemo vidjeti, znam da sigurno nisu visi od onih sto sam imao na 150 cilindru tako da ocekujem da ce dobro ici na manjim i srednjim okretajima za razliku od 150 cilindra koj je isao dobro na srednjim i visokim :dontknow:
veliki plus je po meni geometrija glave, i ako netko zna neka napise koliki je squish na 172 sa malossi brtvom
Josip:
--- Citat: CoK - 10 Prosinac, 2011, 17:15:20 ---toga se ja i bojim :laughing7:
moment se osjeti na kubikazi, a za tajminge cemo vidjeti, znam da sigurno nisu visi od onih sto sam imao na 150 cilindru tako da ocekujem da ce dobro ici na manjim i srednjim okretajima za razliku od 150 cilindra koj je isao dobro na srednjim i visokim :dontknow:
veliki plus je po meni geometrija glave, i ako netko zna neka napise koliki je squish na 172 sa malossi brtvom
--- Kraj citata ---
bice oko 1,1-1,3, pitaj igorinu on bi mogel znat :toothy3:
doritos:
Sve neki BIG BOJLERI :o
interesantno ce biti kada bude skuter miting :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju